Om Retail Vækst

Mit navn er Casper Edens, og jeg står bag Retail Vækst.
Mit navn er Casper Edens, og det er mig som står bag Retail Vækst. Jeg startede Retail Vækst på grund af at jeg siden 2013 har arbejdet med at tiltrække kunder til enten mine egne virksomheder eller til mine kunders. I 2018 valgte jeg at specialisere mig i hvordan detailbranchen kan tiltrække kunder til fysiske butikker, og jeg har sidenhen undervist hundredevis af butikker.

Se denne video omkring Casper's rejse

Der var engang...
Retail vækst er et koncept der blev startet på baggrund af, at Casper Edens i 2019 brugte alt sin tid på at, hjælpe fysiske butikker med at tiltrække flere kunder og vækste. Først og fremmest var det ret tilfældigt at Casper endte med at arbejde med fysiske butikker, da han selv tidligere har haft sin egen webshop og marketing bureau.

Eftersom han solgte sit bureau i 2018, begyndte han at lede efter nye muligheder, og blev hurtigt at omveje, hyret at koncerner og virksomheder, som ønskede hjælp til at tiltrække kunder til deres fysiske butikker. Ved at arbejde med dette segment, fandt han ud af hvor stort et problem det var, at fysiske butikker ikke kunne vækste, fordi internettet overtog store markedsandele.

Derfor opfandt Casper konceptet Retail vækst, som skulle dække over en tilgang, hvor Casper ønsker at gøre butikker til deres egen vækstskabere. Dette betyder at han vil lære butikkerne hvordan de selv vækster deres egen butik, uden at være afhængige af andre.

Velkommen til Retail Vækst.
Kontakt
Telefon:
22717141
Email:
casperedens@gmail.com
Sociale medier
"Vi tror på... at den bedste måde at vækste din butik, er at give dig kompetencerne til at skabe din egen vækst."
Edens Management ApS   |   Copyright ©2020   |   All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com